Hvordan bruke OFFSET -funksjonen - Enkle Excel -formler

Innholdsfortegnelse

De OFFSET -funksjon i utmerke returnerer en celle eller et celleområde som er et spesifisert antall rader og kolonner fra en celle eller et celleområde.

1. OFFSET -funksjonen nedenfor returnerer cellen som er 3 rader under og 2 kolonner til høyre for celle A2. OFFSET -funksjonen returnerer en celle fordi høyden og bredden begge er satt til 1.

Resultat:

2. OFFSET -funksjonen nedenfor returnerer 1 x 2 -området som er 8 rader nedenfor og 1 kolonne til høyre for celle A2. SUM -funksjonen beregner summen av dette området.

Resultat:

De to siste argumentene i OFFSET -funksjonen er valgfrie. Når høyde og bredde utelates, har den nye referansen samme høyde og bredde som startreferansen (første argument). Som alltid vil vi bruke enkle eksempler for å gjøre ting mer oversiktlige.

3. OFFSET -funksjonen nedenfor returnerer cellen som er 12 rader under og 0 kolonner til høyre for celle A2.

Resultat:

4. OFFSET -funksjonen nedenfor returnerer området som er 4 rader under og 0 kolonner til høyre for området B2: C2. SUM -funksjonen beregner summen av dette området.

Resultat:

Merk: For å returnere et område (uten å beregne summen), velg et område av samme størrelse før du setter inn OFFSET -funksjonen og avslutter med å trykke CTRL + SKIFT + ENTER. Hvis du vil returnere en celle eller et celleområde som er et spesifisert antall rader ovenfor eller kolonner til venstre, angir du et negativt tall.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave